Ingatlan

ingatlan adás-vétel, ingatlan kereskedelem ingatlannal kapcsolatos jogok és egyéb ügyek

Falbontás betonvágással

Egy lakás felújítása komoly embert próbáló feladat. Ahol lehet csökkentünk mind stesszen, mind a költségeken és az időn. Amikor bontásról van szó egyszerűnek tűnik a feladat, azonban a bontás utáni hulladékot elvinni is elszállítani szintén kihívást jelent. Amennyiben ez bármilyen oldalról csökkenthető már nyert mindenki. Megfontolandó tehát a bontási munkafázisra is külön erre specializálódott csapatot megbízni.

Klímaszerelés Budapesten

Nyáron ki ne szeretne hűsölni egy forró napsütéses napon, kinek ez egy tengerpartot, kinek a Balaton hűs vízét jelenti, ki pedig marad otthon. Aki pedig otthon marad annak a magyar egyre forróbb nyarakon bizony elkél egy klímaberendezés. Manapság ez nem olyan költség mint amennyi előnnyel és kellemesebb pihenéssel jár együtt. Persze lehet szellőztetni azonban a nyitott ablak, környéktől függően veszélyes, hangos vagy éppen egy budapesti forró utcában eredménytelen.

Kerítéselemek és kerítéslécek

Egy családi ház vagy villa de még egy hétvégi ház esetében is rendszerint körbekerítjük a területet még akkor is ha csak egy üres telekről van szó. Egyfelől kijelöli a telek határait másrészt pedig megakadályozza azt, hogy idegenek be tudjanak lépni a magánterületre. A kerítést építhetjük fából, azaz kerítéslécekből vagy drótkerítésből, kovácsolt vasból vagy kőből netán beton elemekből.